ÎNCERCAȚI PRODUSELE NOASTRE

Comandă pentru ridicare de la adresa cofetăriei.

Cumpără acum!

TERMENI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII

Conditii de comercializare ale produselor comercializate de catre AGEKO FOODS S.r.l.
Bine ati venit pe site-ul www.islet.ro!
Acest site este proprietatea societatii AGEKO FOODS S.r.l. cu datele de identificare: RO 9949115 si J40/11188/2013.
Magazinul din Calea 13 Septembrie nr. 75-79, bl. 73-75, parter, spatiul de vanzare si servire este supravegheat cu camere video pentru a asigura siguranta clientilor si a angajatilor.
Conditii generale
Conditiile specificate stabilesc si reglementeaza drepturile si obligatiile vanzatorului/furnizorului (SC AGEKO FOODS S.r.l.) si cumparatorului (client, consumator). Toate relatiile contractuale sunt incheiate in conformitate cu legea. Relatiile nereglementate prin conditii de comercializare se ghideaza dupa legea referitoare la protectia consumatorului (daca clientul este in aceleasi timp si consumator).

Prin accesarea acestui site, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos:
1. Pentru comenzile preluate la magazinul din Calea 13 Septembrie nr.75-79, bl. 73-75, parter, clientul este obligat să verifice corectitudinea datelor înscrise în bonul de comandă și să-l semneze.
Eventualele completări se vor face pe loc, reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerare.
2. Comenzile se vor preda clienților la data și ora stabilite pe bonul de comandă. În cazul solicitării modificării orei/datei sau anulării unei comenzi, clientul este obligat să anunţe acest lucru telefonic sau prin e-mail.
3. Comenzile telefonice și online sunt valide doar după confirmarea acestora printr-un număr de comandă.
4. Renunţarea la comandă și returnarea avansului se acceptă cu cel puţin 3 zile înainte de data eliberării comenzii. In caz contrar se va reține valoarea avansului.
5. Avansurile încasate cu numerar sau card se returnează doar în baza bonului fiscal.
6. Modalităţile de plată sunt: numerar si card .
7. Este obligatoriu ca facturile emise pentru avans să fie urmate de o factura de stornare avans.
8. Ne rezervăm dreptul de a contacta telefonic clientul în vederea verificării corectitudinii comenzii și a datelor transmise.
9. Produsele sunt fabricate în sisteme de management a calității și de siguranță precum ISO, BRC, IFS.

 AGEKO FOODS S.r.l. nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care produsele nu sunt transportate/depozitate corespunzator de catre client, conform indicatiilor de temperatura mentionate in certificatul de conformitate (intre +15°C si +20°C pentru produse de patiserie simple, fursecuri, figurine ciocolata, bomboane; intre +2°C si +8°C pentru torturi, prajituri, miniprajituri, patiserie cu umplutura.
10. Se va încerca rezolvarea pe cale amiabilă, prin înţelegere între cele două părţi, a oricărui conflict apărut între client și AGEKO FOOD S.rl.
11. La preluarea comenzilor vom solicita următoarele informaţii: numele, adresa de e-mail și numărul de telefon. Aceste informaţii pot fi folosite ulterior pentru a transmite oferte, chestionare sau informaţii despre produsele și serviciile firmei.
12. Produsele comercializate sunt fabricate în fabrica, in  care se  lucreaza cu alergeni: gluten, oua, pește, arahide, soia, lapte, fructe cu coaja, țelină, muștar, semințe de susan și alte produse derivate ale acestora.

Nota de informare privind protectia datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ale Regulamentului UE nr. 679/2016 (Regulamentul General pentru Protectia Datelor) si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Societatea AGEKO FOODS S.r.l. are obligatia de a administra datele personale pe care ni le furnizati in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate mai jos.
Acceptul dumneavoastra privind utilizarea datelor cu caracter personal de catre Societatea AGEKO FOODS S.r.l. poate fi revocat oricand, revocarea producand efecte numai pentru viitor.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Societatea AGEKO FOODS S.r.l. si sunt comunicate numai in vederea indeplinirii obligatiilor legale/fiscale/contractuale ce revin Societatii AGEKO FOODS S.r.l.
Datele cu caracter personal comunicate nu vor fi dezvaluite tertilor in vederea transmiterii de catre acestia de oferte, mesaje publicitare sau reclame.
Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in afara teritoriului Romaniei.
Prelucrarea datelor cu caracter personal solicitate este necesara in vederea inregistrarii comenzilor si livrarii comenzilor, respectiv emiterii facturilor pe numele dvs., iar refuzul furnizarii acestor date ne poate pune in imposibilitatea de a inregistra comanda dvs, de a va livra produsele si de a va emite facturile,
In legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal si in baza conditiilor specificate de legea nr. 677/2001 si in Regulamentul privind protectia datelor  la nivel European 679/2016, va puteti exercita oricare dintre urmatoarele drepturi:

  • dreptul de acces la datele personale care va privesc;
  • dreptul de a solicita rectificarea sau actualizarea atunci cand datele sunt inexacte sau incomplete;
  • dreptul de a solicita stergerea datelor in anumite circumstante (de ex.cand datele personale nu mai sunt necesare scopurilor mentionate mai sus);
  • dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii in anumite circumstante;
  • dreptul de a depune o plangere la noi, instantei de judecata si/sau la autoritatea competenta privind protectia datelor;
  • dreptul de a va opune prelucrarii;
  • dreptul de a va retrage consimtamantul, in orice moment, pentru prelucrarea datelor personale la care ati consimtit anterior.

Incepand cu data intrarii in vigoare a Regulamentului UE 679/2016, respectiv din data de 25 mai 2018, veti beneficia si va veti putea exrcita suplimentar:

  • dreptul de a fi uitat, in sensul adresarii unei solicitari catre Societatea AGEKO FOODS SRL pentru stergerea evidentelor datelor personale din mediul on-line;
  • dreptul la portabilitatea datelor, in sensul transferului datelor dumneavoastra personale catre un alt operator de date personale desemnat de dumneavoastra;
  • dreptul de a fi notificat in caz de incalcari privind securitatea datelor de catre operator.

Pentru exercitarea acestor drepturi si pentru orice intrebari suplimentare cu privire la aceasta nota de informare sau in legatura cu utilizarea Societatii AGEKO FOODS Sr.l. a datelor personale,  va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la magazinul societatii situat in Bucuresti, Calea 13 Septembrie, nr. 75-79, bloc 73-75, parter, sector 5, in atentia Departamentului Preluare comenzi sau o puteti trimite prin e-mail la adresa: office@islet.ro